be inspired by women working in IT

Filters

Filters
Apply filters
40 results found.

Service Delivery Manager

Jette over haar rol als Service Delivery Manager bij Axians

In deze blog vertelt Jette over hoe ze bij Axians terecht is gekomen in de rol va Service Delivery Manager en wat de functie inhoudt.

Meer info

Business Consultant/ Projectmanager

Van young professional naar projectmanager

Zester Marije van Haaren begon in januari 2020 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden haar een aantal vragen over hoe zij haar eerste jaar bij Zestgroup ervaren heeft.

Meer info

Video

Working in IT at Aegon in The Hague

Check out all IT job opportunities at Aegon The Hague

Meer info

Video

Innovating at Aegon with IT

Check out all IT job opportunities at Aegon The Hague

Meer info

Junior Business Consultant

Starten bij Zest in de Corona-periode

Onze Zester Lieke de Groot begon 1 april 2020 bij Zestgroup. Nee, geen 1-aprilgrap… zij begon aan haar eerste baan in de consultancy tijdens de Corona-periode. Hoe ze deze periode ervaren heeft vertelt ze in onderstaand artikel.

Meer info

Trainee IT Development Program

De Groningse Sabine Hidding (26) deelt haar ervaringen over het IT Development Program

Drie functies ontdekken in anderhalf jaar. Dát kan tijdens het IT Development Program, een unieke kans volgens de Groningse Sabine Hidding (26). Ze begon een jaar geleden met het programma en deelt haar ervaringen.

Meer info

Alumnus van iTrainee

Junior SAP Consultant: steeds dieper de materie induiken

Wat doe je eigenlijk als je Junior SAP Consultant bent? In dit artikel vertelt Celine over haar rol bij myBrand, hoe haar dag eruitziet en welke rol SAP in haar werkende leven speelt.

Meer info

Consultant

Esther over haar rol als Projectleider/ Adviseur bij Solviteers

Esther werkt nu zo’n drie jaar voor Solviteers Advies en Implementatie waarvan de laatste twee jaar als projectleider/adviseur. In deze functie heeft ze het heel erg naar haar zin. Je leest hier waarom.

Meer info

Strategy Officer Clients & Industries

Klantrelaties verstevigen, je netwerk uitbreiden en nieuwe manieren van werken ontdekken

Als Strategy Officer bij de afdeling Clients & Industries (C&I) voert Danielle gesprekken over strategie op het hoogste niveau van de organisatie en vertaalt dat door naar concrete acties om de klantrelaties van Deloitte te onderhouden of te verstevigen.

Meer info

Alumnus van iTrainee

SAP BI Consultant – de rol van adviseur en ontwikkelaar in één

Wat doet een SAP BI Consultant precies? Volgens Femke Straatman is het een veelzijdig beroep. Hier lees je wat ze precies doet in haar rol bij consultancybedrijf Plainwater.

Meer info

Alumnus van iTrainee

Business Application Analist: de gatekeeper bij SAP-ontwikkelingen

Angela deelt in dit artikel hoe ze na haar master International Management via iTrainee bij Mammoet terechtkwam en wat zij daar als Business Application Analist dagelijks precies doet.

Meer info

SAP-trainee

Tessel over haar SAP-traineeship als Risk Consultant bij Deloitte

Tessel de Boer studeerde recent af en zocht naar een springplank voor haar carrière. Begin 2020 startte zij haar SAP-traineeship bij iTrainee en inmiddels doet ze ervaring op bij Deloitte als Risk Consultant. Zij deelt haar ervaringen.

Meer info

Business IT Consultant

Anne Staal over haar rol als Business Consultant (IT) bij Zestgroup

Als je mij een aantal jaren geleden had gevraagd waar ik later in terecht zou komen, was IT niet het eerste wat in mij op zou komen.

Meer info

Strategy & Innovation Consultant

Shaina over haar rol als Consultant Strategy & Innovation bij Deloitte

Tijdens mijn studie Business Information Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam was ik actief lid van mijn studievereniging.

Meer info

IT Management Trainee

Zoë over het IT Management Traineeship van Achmea

Je wint uit 500 aanmeldingen een landelijke wedstrijd voor IT-talenten. Met de hoofdprijs weet Zoë wel raad.

Meer info

Development Program

Gráinne Temple over het Development Program van Aegon

‘Waarom?’ Gráinne Temple (26) stelt deze vraag al sinds ze een kind was. Ze is goed in analyseren, zowel in haar privé- als beroepsleven.

Meer info

Business Intelligence Specialist

Hoe Dulcy via haar stage én bijbaan bij Aegon van start ging

Dulcy van der Werff liep stage bij Aegon. En dat beviel haar zó goed, dat ze wilde en mocht blijven als werkstudent. Inmiddels heeft ze een jaarcontract als business intelligence specialist.

Meer info

Digital Assurance Trainee

Zeeba over het Digital Assurance Traineeship bij PwC

Zeeba Valiuddin (24) solliciteerde bij PwC vanwege de goede sfeer, de mogelijkheid om haar financiële achtergrond te combineren met IT en veel te leren. Ontstressen doet ze door te bakken.

Meer info

Vlog

Mirthe van De Carrièrebus op bezoek bij Qquest

Onze Mirthe bracht onlangs een bezoekje aan het hoofdkantoor van Qquest in Gouda waar zij in gesprek ging met recruiter Ilse Blad en haar collega's René van Essen (TalentClass Coördinator). Johnny en Elise die allebei IT Trainee zijn bij Qquest. Zij vertellen o.a. over de functie van IT trainee, de opleidingen en hoe zij het ervaren om bij Qquest werkzaam te zijn.

Meer info

Video

Werken als Data Scientist bij CGI: ontmoet Elmy

Elmy van Tok was werkzaam in de topsport en kwam erachter dat ze vooral het analyseren erg leuk vond. Vandaar dat ze nu met veel plezier bij CGI werkzaam is als Data Scientist

Meer info

Directeur Emerging Technologies

Wanted: avontuurlijk toptalent voor Emerging Technologies

IT-talenten zijn een schaars goed. Zeker als het gaat om toptalenten die niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen, maar deze soms zelfs een stap voor zijn.

Meer info

Video

CGI NL - Space community day

The CGI Space team in the Netherlands is expanding big time and we have created our own space landing zone in the Rotterdam office.

Meer info

ICT Consultant

Waarom Marieke uiteindelijk koos voor de ICT

Het was voor mij niet vanzelfsprekend om de ICT in te gaan. Na mijn VWO met een N&G profiel afgerond te hebben ben ik één keer wezen kijken bij een informatiemiddag Informatica…

Meer info

Student Econometrie

Econometriestudente Phalentine loopt mee bij Microsoft

Vlogger Phalentine (econometriestudente aan de UvA) loopt een dagje met Mary-Jo Diepeveen mee, technologieadviseur Data & Kunstmatige Intelligentie bij Microsoft.

Meer info

Stage IT

Nick over zijn bijbaan en stages bij Schuberg Philis

Nick Gies is bezig met zijn master Business Informatics en vertelt hoe hij als werkstudent van start ging en nu aan het afstuderen is bij Schuberg Philis.

Meer info

Stage Sales

Manon over haar stage bij TOPdesk

Manon Hogenes is vanuit haar studie Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam via een Summer Internship bij TOPdesk terecht gekomen.

Meer info

IT Specialist

Als je voor je werk naar Chicago mag

Maaike van der Vlist (25) werkt sinds een half jaar als Functioneel Applicatie Specialist bij ABN AMRO Clearing op de Zuidas in Amsterdam. Haar eerste verre werkreis naar Chicago zit erop en de volgende staat alweer op de planning.

Meer info

Video

Werken als Data Analist bij ABN AMRO: ontmoet Cindy

Als data analist is Cindy altijd op zoek naar de beste adviezen en oplossingen. Ook organiseert ze speed data, dat zijn speed dates waarbij haar collega analisten elkaar beter kunnen leren kennen.

Meer info

Video

Hoe ABN AMRO mensenhandel en slavernij opspoort

In deze mini documentaire spoort ABN AMRO medewerkster Raila Abas mensenhandel en slavernij op met behulp van data.

Meer info

Information Security Expert

ABN AMRO denkt met je mee

Na mijn studie Criminologie kwam ik bij toeval in aanraking met security binnen IT. Inmiddels werk ik al een jaar als Information Security Expert op de afdeling Vendor Security Services binnen CISO.

Meer info

IT Trainee

Waarom Milou na haar studie Psychologie koos voor de IT

Voor Milou Schriever ging er een nieuwe wereld open toen ze tijdens haar masterstudie leerde programmeren. Via haar studiegenoten kwam zij uiteindelijk bij Qquest terecht.

Meer info

Stage Data

Joyce over haar stage als Data Analist HR bij NN

Joyce den Daas studeert Toegepaste Wiskunde en vertelt over hoe zij op een vrij eenvoudige manier bij NN terecht kwam en wat haar stage zo interessant maakt.

Meer info

IT Trainee

Na de Pabo koos Donna voor het Qquest IT-Traineeship

Donna vertelt over hoe ze met een HBO Pabo opleiding in contact kwam met Qquest en het IT Traineeship dat speciaal ontwikkeld is voor niet IT'ers.

Meer info

IT Trainee

Elise - Rol samen het IT-vakgebied in: ervaar de Qquest TalentClass!

Elise vertelt vol enthousiasme waarom het werken in de IT zo leuk en afwisselend is, welke rol Qquest als werkgever hierin speelt en wat het haar allemaal gebracht heeft. Nu als QA Test Analiyst bij Tommy Hilfiger & Calvin Klein.

Meer info

Video

Werken in het Tikkie team van ABN AMRO: ontmoet Eline

Eline is development engineer binnen in het Tikkie team van ABN AMRO. Tikkie is een app van ABN AMRO die er voor zorgt dat iedereen makkelijk zijn of haar geld terug kan vragen via een berichtje met een betaalverzoek.

Meer info

DevOps Engineer

Floor over haar functie als DevOps Engineer bij ING (via Calco)

Floor is na haar studie Sociale Psychologie via het IT traineeship van Calco bij de ING terecht gekomen waar zij nu als DevOps Engineer werkzaam is.

Meer info

Next page >