Overzicht stories

Laat je inspireren door de ervaringen van andere IT'ers.

Filters
Filters toepassen
Er zijn 29 resultaten gevonden.

Business IT Consultant23 jun 2020

Anne Staal over haar rol als Business Consultant (IT) bij Zestgroup

Als je mij een aantal jaren geleden had gevraagd waar ik later in terecht zou komen, was IT niet het eerste wat in mij op zou komen.

Meer info

Strategy & Innovation Consultant06 mei 2020

Shaina over haar rol als Consultant Strategy & Innovation bij Deloitte

Tijdens mijn studie Business Information Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam was ik actief lid van mijn studievereniging.

Meer info

IT Management Trainee09 apr 2020

Zoë over het IT Management Traineeship van Achmea

Je wint uit 500 aanmeldingen een landelijke wedstrijd voor IT-talenten. Met de hoofdprijs weet Zoë wel raad.

Meer info

Development Program30 mrt 2020

Gráinne Temple over het Development Program van Aegon

‘Waarom?’ Gráinne Temple (26) stelt deze vraag al sinds ze een kind was. Ze is goed in analyseren, zowel in haar privé- als beroepsleven.

Meer info

Business Intelligence Specialist29 mrt 2020

Hoe Dulcy via haar stage én bijbaan bij Aegon van start ging

Dulcy van der Werff liep stage bij Aegon. En dat beviel haar zó goed, dat ze wilde en mocht blijven als werkstudent. Inmiddels heeft ze een jaarcontract als business intelligence specialist.

Meer info

Digital Assurance Trainee14 jan 2020

Zeeba over het Digital Assurance Traineeship bij PwC

Zeeba Valiuddin (24) solliciteerde bij PwC vanwege de goede sfeer, de mogelijkheid om haar financiële achtergrond te combineren met IT en veel te leren. Ontstressen doet ze door te bakken.

Meer info

Vlog02 jan 2020

Mirthe van De Carrièrebus op bezoek bij Qquest

Onze Mirthe bracht onlangs een bezoekje aan het hoofdkantoor van Qquest in Gouda waar zij in gesprek ging met recruiter Ilse Blad en haar collega's René van Essen (TalentClass Coördinator). Johnny en Elise die allebei IT Trainee zijn bij Qquest. Zij vertellen o.a. over de functie van IT trainee, de opleidingen en hoe zij het ervaren om bij Qquest werkzaam te zijn.

Meer info

Video24 dec 2019

Werken als Data Scientist bij CGI: ontmoet Elmy

Elmy van Tok was werkzaam in de topsport en kwam erachter dat ze vooral het analyseren erg leuk vond. Vandaar dat ze nu met veel plezier bij CGI werkzaam is als Data Scientist

Meer info

Directeur Emerging Technologies24 dec 2019

Wanted: avontuurlijk toptalent voor Emerging Technologies

IT-talenten zijn een schaars goed. Zeker als het gaat om toptalenten die niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen, maar deze soms zelfs een stap voor zijn.

Meer info

Video24 dec 2019

CGI NL - Space community day

The CGI Space team in the Netherlands is expanding big time and we have created our own space landing zone in the Rotterdam office.

Meer info

ICT Consultant03 dec 2019

Waarom Marieke uiteindelijk koos voor de ICT

Het was voor mij niet vanzelfsprekend om de ICT in te gaan. Na mijn VWO met een N&G profiel afgerond te hebben ben ik één keer wezen kijken bij een informatiemiddag Informatica…

Meer info

Student Econometrie01 dec 2019

Econometriestudente Phalentine loopt mee bij Microsoft

Vlogger Phalentine (econometriestudente aan de UvA) loopt een dagje met Mary-Jo Diepeveen mee, technologieadviseur Data & Kunstmatige Intelligentie bij Microsoft.

Meer info

Stage IT01 dec 2019

Nick over zijn bijbaan en stages bij Schuberg Philis

Nick Gies is bezig met zijn master Business Informatics en vertelt hoe hij als werkstudent van start ging en nu aan het afstuderen is bij Schuberg Philis.

Meer info

Stage Sales01 dec 2019

Manon over haar stage bij TOPdesk

Manon Hogenes is vanuit haar studie Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam via een Summer Internship bij TOPdesk terecht gekomen.

Meer info

IT Specialist01 dec 2019

Als je voor je werk naar Chicago mag

Maaike van der Vlist (25) werkt sinds een half jaar als Functioneel Applicatie Specialist bij ABN AMRO Clearing op de Zuidas in Amsterdam. Haar eerste verre werkreis naar Chicago zit erop en de volgende staat alweer op de planning.

Meer info

Video26 nov 2019

Werken als Data Analist bij ABN AMRO: ontmoet Cindy

Als data analist is Cindy altijd op zoek naar de beste adviezen en oplossingen. Ook organiseert ze speed data, dat zijn speed dates waarbij haar collega analisten elkaar beter kunnen leren kennen.

Meer info

Video26 nov 2019

Hoe ABN AMRO mensenhandel en slavernij opspoort

In deze mini documentaire spoort ABN AMRO medewerkster Raila Abas mensenhandel en slavernij op met behulp van data.

Meer info

Information Security Expert26 nov 2019

ABN AMRO denkt met je mee

Na mijn studie Criminologie kwam ik bij toeval in aanraking met security binnen IT. Inmiddels werk ik al een jaar als Information Security Expert op de afdeling Vendor Security Services binnen CISO.

Meer info

IT Trainee19 nov 2019

Waarom Milou na haar studie Psychologie koos voor de IT

Voor Milou Schriever ging er een nieuwe wereld open toen ze tijdens haar masterstudie leerde programmeren. Via haar studiegenoten kwam zij uiteindelijk bij Qquest terecht.

Meer info

Stage Data19 nov 2019

Joyce over haar stage als Data Analist HR bij NN

Joyce den Daas studeert Toegepaste Wiskunde en vertelt over hoe zij op een vrij eenvoudige manier bij NN terecht kwam en wat haar stage zo interessant maakt.

Meer info

IT Trainee15 nov 2019

Na de Pabo koos Donna voor het Qquest IT-Traineeship

Donna vertelt over hoe ze met een HBO Pabo opleiding in contact kwam met Qquest en het IT Traineeship dat speciaal ontwikkeld is voor niet IT'ers.

Meer info

IT Trainee15 nov 2019

Elise - Rol samen het IT-vakgebied in: ervaar de Qquest TalentClass!

Elise vertelt vol enthousiasme waarom het werken in de IT zo leuk en afwisselend is, welke rol Qquest als werkgever hierin speelt en wat het haar allemaal gebracht heeft. Nu als QA Test Analiyst bij Tommy Hilfiger & Calvin Klein.

Meer info

Video12 nov 2019

Werken in het Tikkie team van ABN AMRO: ontmoet Eline

Eline is development engineer binnen in het Tikkie team van ABN AMRO. Tikkie is een app van ABN AMRO die er voor zorgt dat iedereen makkelijk zijn of haar geld terug kan vragen via een berichtje met een betaalverzoek.

Meer info

DevOps Engineer05 nov 2019

Floor over haar functie als DevOps Engineer bij ING (via Calco)

Floor is na haar studie Sociale Psychologie via het IT traineeship van Calco bij de ING terecht gekomen waar zij nu als DevOps Engineer werkzaam is.

Meer info