Pon

Stel jouw vraag over Pon via:

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  • Hoofdkantoor in Leusen/Almere
  • Actief in 32 landen
  • 62% man/ 38% vrouw
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  •  30.000 medewerkers
  •  250 vestigingen in NL

Werken bij Pon

Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen. Er is veel veranderd in die tijd. En ook weer niet. Want het pionieren zit nog altijd in ons bloed.

Onze wereld is die van de mooiste auto’s, de sterkste grondverzetmachines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Daarom werken we wereldwijd met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

Waarom kiezen voor Pon?

Kiezen voor Pon is kiezen voor de wereld van Pon waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen we mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom geven wij onze mensen vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Zo simpel is het. Working passionately, acting responsible, enjoying what we do and trust to act! Daarom investeren we in je ontwikkeling en in je gezondheid.

Meer weten over Pon als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Events

Tot nadere orde zijn de eerst­­volgende events geannu­leerd. Houd de website van Pon in de gaten voor het laatste nieuws.

Contact

Contactgegevens Pon Academy
Zuiderinslag 2
3833 BP Leusden
T: 033 - 4341600
JobsatPon.com