Aegon

Logo van Aegon
Meer weten over Aegon als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Hoofdkantoor in Den Haag
  • Actief in 20 landen
  •  40% / 60%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  •  3.500 medewerkers in NL
  •  Financiële dienstverlening

Aegon als werkgever

Bij Aegon helpen we onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. Voor nu, morgen én later. We zijn een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Zo kan de klant bij ons terecht om zijn droomhuis te financieren. Om zijn auto te verzekeren. Of om te sparen voor die mooie wereldreis. Oftewel voor elke droom of ambitie hebben wij het juiste financiële product.

Binnen Aegon zorgen we er samen voor dat onze klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Maar naast al het harde werken vinden we gezelligheid en plezier op de werkvloer ook enorm belangrijk. Er heerst bij ons dan ook een informele werksfeer. Zo kun je bijvoorbeeld je collega’s altijd om hulp vragen bij problemen. Even op adem komen met een goed kopje koffie? Ga dan zitten in onze gezellige espressobar. Grote kans dat je onze CEO vloggend langs ziet lopen!

Wie zoeken we?

Aegon zoekt bètatalenten met passie voor vernieuwing. Ben je student en wil je graag veel praktijkervaring opdoen en direct verantwoordelijkheid? Dat kan tijdens een stage, afstudeeropdracht of development program bij Aegon!

Meer weten over Aegon als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo Aegon

Sfeerimpressie

Komende events

Tot nadere orde zijn de eerst­­volgende events geannu­leerd. Houd de website van Aegon in de gaten voor het laatste nieuws.

Contact

Aegon Hoofdkantoor
Aegonplein 50
2591 TV Den Haag
T: 070-3443210
Werken bij Aegon